70 éve kezdődött

A Grácia Zrt. 70 éves múltra visszatekintő, elsősorban Magyarország területén működő textil nagykereskedelem. Cégelődje 1948-ban alakult, majd 1992-ben vált részvénytársasággá, amit 1 évvel később családunk vásárolt meg és Kadler Gusztáv vezetése mellett töretlen lelkesedéssel és odaadással szolgálja ki partnereit. A családunk tagjai generációk óta textilkereskedelemmel foglalkoznak, az elmúlt 70 év bizonyítja, hogy személyes kötődésünknek, elkötelezettségünknek segítségével a Grácia Zrt nap mint nap megfelel a modern világ kihívásainak, szolgálja partnereink igényeit.

Központi telephelyünk Győrben a Régi Veszprémi út 14-16 számon található. Elsősorban szállodai-, éttermi- és lakástextíliákat forgalmazunk. Termékpalettánk széles, így könnyen a személyes igényekhez alakítható: ágyneműk, párnahuzatok, törölközők, abroszok, köntösök, papucsok, szalvéták, függönyök…

Mindemellett gondolunk a dolgozók kényelmére, a különböző vállaltok designjára és a versenyképességre: formaruhákkal, céges logókkal ellátott textil termékekkel is állunk rendelkezésükre!

made-of-cloth-textiles-living-3[1]
Textília, éttermeknek, asztalterítő

Bizalom, pontosság, minőség

Büszkén elmondhatjuk, hogy partnereink, mind a szállodák, éttermek, egyetemek, óvodák és magánszemélyek elégedett vásárlóink, törzsvendégeink, akiknek körét örömmel bővítjük. Személyes egyeztetést és kapcsolattartást biztosítunk, hogy partnereink igényeit mind árban, mind színvonalban megfelelő termékekkel láthassuk el. Alapelvünk a pontosság és a magas színvonalú kiszolgálást.

Célunk, hogy partnereink mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk és a Grácia Zrt. hallatán mindenkinek a bizalom, a pontosság és minőség jusson eszébe.